კურსის შესახებ

გაიარეთ ბიზნესკურსი სარესტორნო ბიზნესის მართვის შესახებ და გაიგეთ, რა განსაზღვრავს სარესტორნო ბიზნესის წარმატებას, რაზე უნდა გაამახვილოთ ყურადღება, რა ტიპის მენიუ უნდა შეარჩიოთ თქვენი ბიზნესისთვის და სხვა ბევრი საინტერესო დეტალი, რომელიც წარმატებული ბიზნესის წამოწყებასა თუ მართვაში დაგეხმარებათ. კურსს გაუძღვება სილქ ჰოსფითალითის ბრენდ შეფი, სფეროს 19 წლიანი გამოცდილებით ირაკლი ასათიანი

Course curriculum

  • 1

    სარესტორნო ბიზნესის მართვა

    • ირაკლი ასათიანი - შესავალი

    • ირაკლი ასათიანი - რესტორნის კონცეფცია

    • ირაკლი ასათიანი - გუნდის როლი ბიზნესის წარმატებაში

    • ირაკლი ასათიანი - ბიზნესპროცესები რომელიც საჭიროა რესტორნის მართვისთვის

    • ირაკლი ასათიანი - სავალდებულო რეგულაციები

    • ირაკლი ასათიანი - რა განსაზღვრავს რესტორნის წარმატებას